Verzekeringen

De hieronder genoemde verzekeringen zijn slechts een greep uit het totale assortiment, ook voor specifieke verzekeringen of maatwerk oplossingen bent u bij ons aan het goede adres!

Wij werken samen met verzekeraars die, net als wij, uw doel voor ogen hebben: onbezorgd en vertrouwd leven, wetende dat uw verzekeringen goed geregeld zijn.

Neem contact op voor een offerte of meer informatie.

 

 

Natuurlijk kunt u al deze verzekeringen ook in een pakket met leuke kortingen opnemen!

Opstalverzekering (Woonhuisverzekering)

opstalverzekeringDe opstalverzekering dekt de schade aan uw huis als gevolg van in de polis genoemde risico’s, zoals brand, storm, inbraak, neerslag, bliksem, explosie of vorst. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak zeer groot. Vaak kunt u naast de standaarddekking ook kiezen voor een uitgebreidere dekking. Wanneer u voor uw koophuis een hypotheek afsluit, bent u vaak verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Een opstalverzekering wordt vaak op basis van de herbouwwaarde van uw huis afgesloten.

Een aantal dingen is belangrijk als de verzekeraar de premie bepaalt. De volgende zijn het belangrijkst:

Inboedelverzekering

inboedelverzekeringDe inboedelverzekering dekt onder andere de schade aan de spullen in uw huis als gevolg van in de polis genoemde risico’s zoals brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, explosie of vorst. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak zeer groot. Vaak kunt u naast de standaarddekking ook kiezen voor een uitgebreidere dekking. Voor bepaalde zeer waardevolle spullen, bijvoorbeeld sieraden, kunt u een speciale verzekering afsluiten.

Een aantal dingen is belangrijk als de verzekeraar de premie bepaalt.

Aansprakelijkheidsverzekering

aansprakelijkheidsverzekeringEr zijn vervelende gebeurtenissen waar u aansprakelijk voor gesteld kunt worden. Niet alleen ongelukjes die u zelf veroorzaakt, maar ook bijvoorbeeld die van uw kinderen of huisdieren. Voor zulke situaties is het verstandig een aansprakelijkheidsverzekering te hebben.

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren zijn u en uw gezin als particulier verzekerd voor aansprakelijkheid van materiële schade en letselschade veroorzaakt aan anderen dan uzelf. De kosten hiervan kunnen hoog oplopen.
De schade die de verzekeraar vergoedt, is vaak vele malen hoger dan de door u betaalde premie voor de verzekering.
Bij deze verzekering is soms een eigen risico van toepassing. Voor sommige situaties is de aansprakelijkheidsverzekering niet bedoeld. U moet dan denken aan aansprakelijkheid naar aanleiding van een ongeval veroorzaakt met uw auto, motor, brom- of snorfiets.
Dit geldt ook voor aansprakelijkheid voor schade die u heeft veroorzaakt tijdens uw werk. Hiervoor kan een andere verzekering worden afgesloten.

Rechtsbijstandsverzekering

rechtsbijstand-verzekeringNiemand verwacht het. Toch kunt u onverwachts terechtkomen in een juridisch conflict. De juridische kosten kunnen zorgen voor zware financiële zorgen. Een rechtsbijstandverzekering geeft u recht op rechtshulp.

 

Wat is precies verzekerd? Dat verschilt per verzekeraar. Alle verzekeraars bieden wel de meest voorkomende verzekeringen, zoals verkeersrechtsbijstand en gezinsrechtsbijstand. Ook rechtsbijstand voor werkgeschillen en conflicten wordt vaak gedekt.

 

Welke andere modules voor u van belang zijn, hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reisverzekering

reisverzekeringDeze verzekering dekt schade en kosten die het gevolg (kunnen) zijn van onvoorziene gebeurtenissen op reis. U kunt meestal kiezen uit een aantal pakketten dekkingsrubrieken, waardoor u een optimale aansluiting krijgt met de verzekeringen die u al heeft.

Met een reisverzekering bent u verzekerd voor materiële schade en letselschade die u tijdens uw reis kunt oplopen. De reisverzekeraar biedt hulp in het land waar u op vakantie bent en zorgt ervoor dat u zo nodig wordt teruggebracht naar Nederland. Een reisverzekering is een combinatie van een aantal verzekeringsvormen (rubrieken) in één pakket. Meestal kun je de volgende rubrieken onderscheiden:

De twee meeste voorkomende reisverzekeringen zijn de kortlopende (aflopend) en de doorlopende reisverzekering. Het grote voordeel van een doorlopende reisverzekering is het feit dat u het gehele jaar, zonder opnieuw een reisverzekering af te sluiten, doorlopend verzekerd op reis kunt. De doorlopende reisverzekering is handig indien u meer dan 1x per jaar op vakantie gaat. Ook de weekendjes weg vallen onder de noemer vakantie.

Annuleringsverzekering

Vlak voor de vakantie wordt u ziek. Of u krijgt plotseling dat huurhuis aangeboden waar u al jaren op wacht. U moet de reis annuleren, maar bent dan wel het geld kwijt dat u aan de boeking besteed heeft. Een annuleringsverzekering biedt dan uitkomst.

Als u door onvoorziene omstandigheden uw reis moet annuleren of afbreken vergoedt de annuleringsverzekering (een deel van) de kosten die u voor de reis gemaakt heeft. Reisverzekeraars hanteren verschillende annuleringsvoorwaarden. Over het algemeen worden de volgende gebeurtenissen als onvoorziene omstandigheden opgevat:

Daarnaast kunnen verzekeraars andere annuleringsvoorwaarden hanteren, bijvoorbeeld het onverwachts krijgen van een adoptiekind, verlies of diefstal van de reisdocumenten, de aankoop van een woning of ernstige ziekte of overlijden van uw hond, kat of paard. Bepaal van te voren voor welke gebeurtenissen u zich wilt verzekeren. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

U doet er goed aan de annuleringsverzekering binnen 7 dagen na de boeking af te sluiten. Sluit u de verzekering later af dan is annulering op basis van bestaande ziekten en kwalen uitgesloten. Als u zelf uw reis samenstelt, bijvoorbeeld het vliegticket en de accommodatie los van elkaar boekt, bent u soms per onderdeel verzekerd. Wanneer één onderdeel van de reis uitvalt, krijgt u alleen voor dat deel een vergoeding. Neem daarom de dekking ‘samengestelde reis’ op in de polis.

De premie van de annuleringsverzekering wordt gebaseerd op een percentage van de reissom.

Autoverzekering

autoverzekeringAls u met uw auto in het verkeer bent, loopt u verschillende risico’s. U kunt bijvoorbeeld aansprakelijk gesteld worden voor het veroorzaken van schade of letsel bij anderen. Maar uw eigen auto kan ook beschadigd raken of gestolen worden.

WA Verzekering
De Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen is wettelijk verplicht als u een motorvoertuig heeft. U bent verzekerd als u schade bij anderen veroorzaakt met uw motorvoertuig en daarvoor aansprakelijk bent. U bent verzekerd voor zowel materiële schade als letselschade veroorzaakt aan anderen dan uzelf. Met de Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen bent u niet verzekerd voor schade aan uw motorvoertuig, hier zijn de beperkt cascoverzekering en de volledig cascoverzekering voor. Deze verzekeringen kunt u naast de verplichte Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen afsluiten.

Beperkt cascoverzekering
Met een beperkte cascoverzekering is uw motorvoertuig verzekerd voor bijvoorbeeld diefstal en schade door een storm of bliksem. Ook wanneer u een aanrijding heeft met een dier bent u verzekerd.

Volledig cascoverzekering
Met een volledig cascoverzekering bent u, naast alle schade die gedekt wordt door een beperkte cascoverzekering, ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorvoertuig. Wanneer iemand schade aan uw motorvoertuig veroorzaakt, dan bent u ook verzekerd.
Eerst zal uw verzekeraar de schade aan u vergoeden. Uw verzekeraar zal dan vervolgens de schade op de dader verhalen. Op deze manier krijgt u snel en gemakkelijk uw schade vergoed.

De hoogte van de verzekeringspremie is afhankelijk van:

Bent u goed verzekerd? Bij ons zo geregeld!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en onze tarieven, download dan ons dienstverleningsdocument.