Financiële Planning

fin planning_iconPlannen maken en genieten, dat wilt u niet alleen nu, maar in elke fase van uw leven. Wij helpen u graag uw financiële doelen te behalen, om uw dromen op de korte en de lange termijn waar te maken.

Het idee achter financiële planning is dat u zorgt voor een stabiel inkomen in elke levensfase en voor realistische vermogensgroei om nabije en verre toekomstplannen te kunnen verwezenlijken. Een financieel plan geeft rust omdat u zekerheid en controle heeft over uw financiën, zowel op de korte als op de lange termijn.

Analyse

De basis van een financieel plan is een analyse van uw persoonlijke en financiële situatie.

We kijken ook naar toekomstige inkomsten en uitgaven.

Daarnaast brengen we de risico’s van inkomensachteruitgang in kaart.

Minstens zo belangrijk is de vraag naar uw toekomstwensen. Dat kan een nieuwe auto of een verbouwing zijn, maar ook de wens om groter te wonen, te reizen of eerder te stoppen met werken.

Oplossingen

De analyse laat zien wat u in een bepaalde levensfase nodig heeft, wenst of verwacht. Daar zoeken wij samen met u financiële oplossingen bij. Uw hypotheek, uw pensioen, uw inkomensverzekeringen en uw vermogen staan daarbij centraal. Die regelingen staan niet los van elkaar, maar hangen met elkaar samen. Wij zorgen ervoor dat alles zorgvuldig op elkaar afgestemd wordt. Eventueel hebben wij ook de connecties om u in contact te brengen met de juiste personen. 

Aanpassen

Omdat levensomstandigheden, inkomsten en wensen in de loop van uw leven veranderen, moet financiële planning als een dynamisch proces beschouwd worden. We zorgen er daarom altijd voor dat het plan een flexibel plan is en kan worden aangepast aan veranderde omstandigheden. Van tijd tot tijd bekijken we samen met u of het bestaande financiële plan nog voldoet of moet worden aangepast.

Wij adviseren u graag over de deze onderwerpen in een persoonlijk gesprek.

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en tarieven, download dan ons dienstverleningsdocument.